Produkty
Bundz (bunc)
Tradycyjny góralski ser podpuszczkowy o łagodnym smaku i aksamitnej konsystencji zbliżonej do mozzarelli.
Bułeczki
Serki podpuszczkowe z dodatkami białe i wędzone
Korbacze
Z kształtu przypominają makaron. Receptura ich wyrobu sięga nawet 200 lat. Korbacze mają delikatny lekko słony smak. Wyrabia się je z buncu krowiego, można je z powodzeniem przechowywać w zamrażarce.
Kolba
Ser podpuszczkowy biały lub wedzony w kształcie kolby kukurydzy
Paluchy piwne wędzone
Skład: mleko krowie surowe nienormalizowane, sól, podpuszczka.
Serki
Serki o wrzecionowatym kształcie. Wyrabiane z mleka krowiego, długo wędzone zimnym dymem co nadaje im wyjątkowego smaku i trwałości.
Walec, gałka (gołka)
Gałka jest serem góralskim wytwarzanym z mleka krowiego, co nadaje mu delikatnego smaku, łagodniejszego od oscypka. Ser ten wpisany jest na listę produktów tradycyjnych - http://www.minrol.gov.pl/pol/
Masło, bryndza
Masło produkujemy ze słodkiej niepasteryzowanej śmietanki.
Ser bryndza - dojrzewający ser z surowego nienormalizowanego mleka krowiego.